KONFIRMATIONSFESTEN & NONFIRMATIONSFESTEN

Konfirmationsfesten samt nonfirmationsfesten er det unge menneskes første store fejring. Det er en stor og særlig dag, der skal fejres med maner, da konfirmanden/nonfirmanden har taget en stor og vigtig beslutning, der er baseret på egen personlige tro og holdning og er samtidig en dag, der markerer overgangen fra barn til voksen.

Lige gyldigt om festen skal holdes ude eller hjemme, er der flere ting, der skal gå op i en højere enhed for at sætte de rammer I ønsker om selve arrangementet og dagen. I Illums Bolighus har vi flere bud på eksklusive produkter til borddækningen, gæsternes påklædning samt gaveinspiration.

LOUIS POULSEN

Panthella-lampen er en klassisk og stilren lampe, der blev produceret af Verner Panthon i 1971. Sidenhen er lampen blevet tolket på forskellige måder, hvoraf Panthella Portable er den sidste i rækken.

Forkæl konfirmanden med skandinavisk design, som kan pryde både teenageværelset samt det voksne hjem mange i år frem.

Køb her Køb her

WILD STUDIO

Wild Studio står bag designet af skamler og borde i 100% genanvendt plastik. Hvert produkt er unikt, da der aldrig tilsættes farve i tilblivelsesprocessen. Derfor er det ikke muligt at genskabe en tro kopi af sidste model, da det udelukkende er det tilgængelige materiale, der afgør det endelige resultat.

Bord og skamler er ideelle til mindre rum samt et liv i bevægelse, hvor møbler ikke behøver at være statiske.

Køb her Køb her

HOPTIMISTEN,

DEN EVIGE HYGGESPREDER

Hoptimisten bringer glæde, smil og optimisme ind i hvert rum den indtager, og fungerer optimalt som en lille hyggespreder i udsmykningen. Med sin fjedrende funktion hopper og springer den af ren henrykkelse, når den får et lille klap på hovedet, hvilket har en skøn smittende effekt.

Køb her Køb her

Smykker

Image without a name

PERNILLE CORYDON JEWELLERY

Pernille Corydon giver brugerne af hendes smykker muligheden for at udtrykke deres unikke personlighed og kvindelighed. Hvert smykke bærer på personlige oplevelser, der er tilknyttet en specifik dag, hændelse og situation, som giver små tilbageblik på mindeværdige øjeblikke, når de bæres.

KØB HER
Image without a name

ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen ønsker at skabe glæde gennem deres smykker, hos dem der bærer dem. Smykkekollektionerne favner det legende udtryk til det mere ekstravagante look og er altid med farver, da Marie Rantzau, der står bag etableringen af virksomheden, tror på at farver bringer glæde ind i hverdagen.

KØB HER
Image without a name

CARRÉ JEWELLERY

Carré Jewellery er grundlagt af Shiri Rosenzweig i 1994, hvor hun åbnede sin første butik i København. Shiri fascineres af stenenes karakter og måden hvorpå de kan kombineres og er drivkraften bag hvert smykkedesign. Virksomhedens store inspirationskilde er en hilsen fra Østen, nemlig Namasté, som betyder: Lyset i mig, ser lyset i dig.

KØB HER

ARNE JACOBSEN WATCHES

Arne Jacobsen Watches er det stilrene og klassiske valg, der samtidig giver et moderne og raffineret udtryk til brugerens sammensatte look. Urremmen kan skiftes ud såfremt det ønskes, og dermed fremstår uret nyt og med helt anden fremtoning. Uret er gaven, der vil holde en livstid.

KØB HER KØB HER

PICTO

Picto blev skabt i 1984 af Steen Georg Christensen på baggrund af et ønske om at skabe et ur, der fremstod så minimalistisk som muligt. Samtidig ønskede Steen Georg Christensen og hans partner Erling, at kreere et ur, der ville udfordre den traditionelle tænkemåde.

Pictos designs er legende og i klare nuancer samtidig med at de fremstår minimalistiske og klassiske.

KØB HER KØB HER

BELLA BALLOU X ANNEMETTE VOSS

Annemette Voss har i samarbejde med Bella Ballou skabt de æstetiske stjernetegnstørklæder, der vil pryde enhver fashionista.

Et silketørklæde med et stjernetegn er en personlig gave, der med sit alsidige brug vil kunne bringe i glæde mange år frem.

KØB HER KØB HER

Til Bordet

Image without a name

FORRET, MIDDAG & DESSERT

Dæk bordet med sanseligt og indbydende service til konfirmationsfesten, som med sit look vil højne dagens æstetiske helhedsindtryk. Stellet Hav fra Royal Copenhagen kan noget helt specielt, hvor nytænkning kombineres med klassiske dyder. Kombiner det eventuelt med et minimalistisk stel, som Hvid Riflet.

KØB HER
Image without a name

TIL VIN & VAND

Til enhver udsøgt middag hører der sig eksklusive vin-og vandglas til, der sammen med bordets service og udsmykning sætter rammen for den helt særlige fest, der bliver afholdt. Serien Cabernet Lines fra Holmegaard giver et eksklusivt udtryk med sine høje slanke stilke samt de fine grafiske linjer, der smyger sig om glassets bund.

KØB HER
Image without a name

TIL KAFFE OG TE

Efter middagen skal desserten nydes, og det gerne tilsat kaffe og te, der bliver holdt varme i eksklusive termokander. Bernadotte-serien fra Georg Jensen er et fremragende bud på udsøgt servering til desserten, da serien med sin skandinaviske minimalisme og raffinerede udtryk giver et indtryk af et arrangement af helt særlig karakter.

KØB HER

EN MILEPÆL MARKERES

Konfirmationsfesten samt nonfirmationsfesten er den første store fest for det unge menneske, hvor dagens æresgæst selv kan deltage i planlægningen og komme med egne ønsker om dagens tema, lokation samt gæsteliste. Det er uden tvivl en stor dag for både forældre og det unge menneske, hvor alle nære slægtninge og venner er inviteret for at fejre at han eller hun har taget en vigtig beslutning, og dermed markeret en vigtig milepæl i sit liv.

SKANDINAVISK DESIGN GAVEREGN

En konfirmationsfest er en sand gaveregn, hvor gaverne gerne er af en lidt større størrelse end normalt, da det er en særlig dag og anledning, der skal markeres med tilkendegivelsen herom. I Illums Bolighus tror vi på at det giver god mening at give en gave, der er bundet op omkring kvalitet og æstetisk design, så gaven forbliver værdsat i årene frem og ikke kun i et flygtigt og kort øjeblik. Hertil har vi samlet vores bud på leveringsdygtige brands af konfirmationsgaver, der med en fællesnævner af skandinavisk minimalisme udgør et samlet bud på mærkevarer, der skaber et stilrent look både på værelset samt i det voksne hjem. Træfigurer er et oplagt bud på en konfirmationsgave der holder i mange år frem. Hertil har Illums Bolighus et bredt og udsøgt udvalg fra bl.a. Kay Bojesen Denmark, Spring Copenhagen og Hoptimist, der alle byder på populære og elskede klassikere.

Mange konfirmander begynder til konfirmationen eller nonfirmationen at ønske sig ting til deres kommende hjem, da dagen for udflytningen pludselig synes indenfor en overskuelig rækkevidde. Hertil kan vaser, lysestager, bestiksæt og stel være gode gaveideer, så samlingen kan startes i henhold til det unge menneskes behov og personlige smag. Såfremt, at han eller hun ønsker sig tallerkener, skåle eller fade, er servicedele fra Royal Copenhagen, Kähler Design, Rosendahl og Lyngby Porcelæn oplagte kandidater, da de alle skaber porcelæn med en enkel og skandinavisk elegance, der holder i mange generationer.

Forældrene ønsker gerne at give en mindeværdig dag og gave til konfirmanden, og hertil kan gaver, som kan tages med ind i voksenlivet være den ideelle gave. En designerlampe eller en stol kan både klæde ungdomsværelset, men også den kommende voksne bolig, og samtidig opfylder begge kategorier et funktionelt behov, der ikke mindskes med årene. I Illums Bolighus har vi flere designerbrands der kan tilbyde lamper og stole med tidløst design, der er elsket på tværs af generationer, heraf kan bl.a. nævnes; Louis Poulsen, Carl Hansen & Søn, Fredericia og Le Klint.

SMYKKER OG URE TIL EGET UNIKKE LOOK

I Illums Bolighus fører vi flere smykkebrands, der skaber moderne, men tidløse smykker til mænd og kvinder. Smykket og uret udgør populære konfirmationsgaver, da kvalitetssmykker kan bæres i årevis. Både online samt i vores fysiske butikker har vi et stort smykkeudvalg, heraf øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng og fingerringe fra markedets førende brands, der er blevet nøje udvalgt med henblik på høj kvalitet samt krav til æstetikken. Find din favorit smykkedesigner og saml eventuelt øreringe, halskæder og ringe fra samme serie eller miks smykker fra forskellige designere og i forskellige materialer for dit helt eget look. Der er ingen regler. Af vores populære smykkebrands kan vi nævne Maria Black, Pernille Corydon Jewellery, Julie Sandlau, ID Fine Jewelry, Enamel Copenhagen og Nialaya Jewelry.

Selvom smartphones i dag har taget urets praktiske funktion som tidviser, er armbåndsuret stadig yderst populært, men anvendes i dag primært som et smykke. Med Arne Jacobsen Watches og Picto kan vi tilbyde stilrene ure til konfirmanden og nonfirmanden med både et klassisk og moderne tvist, der kan sidde på håndleddet i mange år frem. Såfremt det ønskes efterlader begge brands muligheden for at skifte remmen ud for dermed at skabe et helt nyt look.

TIL FEST MED EGET STEL OG SERVICE

Det er populært at holde konfirmationsfesten i eget hjem eller et lokale, hvor hjemmets eget service kommer i brug på dagen. Såfremt at en del af servicen bliver lejet til dagens mange gæster, kan man tilsætte egne vinglas, vaser, kander, termokander, karafler og fade for dermed at skabe et personligt og mere æstetisk look til hele højtideligheden. Herudover kan servietringe, duge og stofservietter højne bordets look med et raffineret udtryk, der skaber rammerne om en helt særlig dag, som både familie og gæster vil mindes med glæde. I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af designerbrands, der står bag udsøgt service og porcelæn, så skulle du mangle vigtige elementer til det festlige udsmykkede bord, kan du med garanti finde det blandt vores sortiment - her vil du ikke gå forgæves, hverken online eller i en af vores fysiske butikker.